spabad-fantasyspas

Fantasy Spas

Fantasy Spas – ett energisnålt spabad till rätt pris!

Modeller Fantasy Spas

Letar du efter ett spabad som är enkelt att installera, med bra komfort till rätt pris? Då kan Fantasy-serien vara något för dig. Såväl sommar- som vintertid förhöjs livskvalitén i ett massagebad, tillbringa egen kvalitetstid eller umgås med familj och vänner i ett spabad istället för framför tv:n.

För högsta stabilitet tillverkas Fantasy Spas i ett stycke, med s.k. roto-molding teknik. Den rotationsgjutna plasten är i princip oförstörbar, alltså helt utan trä, metall och vinyldelar som ska underhållas och med risk för röta, rost och repor.

Badet är fullisolerat vilket minimerar strömförbrukningen, karmaterialet är helt underhållsfritt och finns i två olika färger. I ett Fantasy Spa har du behaglig sitt/liggkomfort och kan reglera jetstrålar för hydromassage efter önskemål.

Alla Fantasy Spas levereras kompletta med lock, färdiga att installera – det enda som behövs är ett fast, plant underlag och elanslutning efter modell.

Med Fantasy Spas funktioner och design hittar du ett spabad till ett överkomligt pris utan att tumma på kvalitén. Serien tillverkas av samma producent som Caldera Spas, Watkins Manufacturing, CA, USA.

Splendor Plus_Sand_Overhead_2013 Jets

Splendor™

Splendor™ har plats för 5 personer.  Ett komplett spabad som är lätt att placera. Det utformade insteget fungerar även som avsvalkningssäte och blir ofta ett populärt säte för barnen. Ett spabad som är helt underhållsfritt och strömsnålt.

5 personer


Ø 198 x 84 cm

Splendor™
Drift_taupe_Overhead_2013 Jets

Drift™

Spabadet Drift™ har plats för 4 personer och erbjuder mycket behaglig komfort. Två av sätena är mer skålade och modellen har även vattenfall och ledbelysning med flerfärgsval. Ett spabad som är helt underhållsfritt och strömsnålt.

4 personer


178 x 158 x 84 cm

Drift™