Butiken stängd tills vidare. Fyll gärna i ANMÄLAN TILL NYHETSBREV – Vi meddelar där när verksamheten är igång!

SPABAD

Våra två märken, Caldera Spas och Fantasy Spas, kommer från samma leverantör. Caldera erbjuder tre serier med varierande komfort, storlek och pris, medan Fantasy Spas finns i två modeller. Oavsett vilket spabad du väljer, kan du vara säker på att kvaliteten är densamma.

Utopia serien

Både Caldera Spas och Fantasy Spas kommer från samma tillverkare. Caldera har tre serier som varierar i komfort, storlek och pris, medan Fantasy Spas finns i två modeller. Calderas Utopia-serie är känd för sina exklusiva funktioner och lyx, vilket resulterar i en stil med högsta kvalitet. Utopia-serien erbjuder en komfort och prestanda som går utöver det vanliga. Oavsett vilket spabad du väljer kan du lita på att kvaliteten är konsekvent hög.

Cantabria

Cantabria, flaggskeppsmodellen, utstrålar kvalitet ända ned i minsta detalj. Det rymliga spabadet rymmer bekvämt 8 vuxna personer. Denna modell omdefinierar hydroterapi och erbjuder en oslagbar helkroppsmassage. Cantabria är utrustad med UltraMassage-liggsätet, där du själv kan anpassa din spaupplevelse efter dina önskemål.

Niagara

Niagara erbjuder en omfattande massage för 7 vuxna i rymliga fåtöljer, som har gott om utrymme oavsett personens längd. Med fyra ergonomiskt designade helkroppsfåtöljer får du stöd för hela kroppen. De generösa ytorna och de bekväma sittplatserna gör att du kan njuta av effektiv hydroterapimassage.

Geneva

När en välplanerad interiör kombineras med en överlägsen massageupplevelse blir resultatet Geneva. Med djupa och bekvämt lutande säten, samt det mycket komfortabla liggsätet, kan 6 personer enkelt rymmas i detta spabad.

Tahitian

Om du söker samma höga kvalitet och lyx men har ett mer begränsat utrymme, är Tahitian spabadet för dig. Även om det har mindre yttre mått, rymmer det 6 vuxna i fem välplanerade fåtöljer och en lounge. Upplev fantastisk hydroterapi, till exempel Atlas-nackmassage.

Provence

Provence är en helt ny modell inom Utopia-serien. Detta spabad är designat för dem som söker ett mindre, fullt utrustat bad med två liggsäten. Modellen är mindre än Tahitian och har utformats så att den kan passera genom en vanlig dörröppning, vilket erbjuder fler alternativ för placering.

Florence

Florence är ett komplett spabad med plats för 6 personer. Det har alla de egenskaper som kännetecknar Utopia-seriens design, komfort och prestanda. Den genomtänkta utformningen av sittplatserna gör Florence till det perfekta valet för dig som letar efter ett mellanstort spabad utan liggsäte.

Paradise serien

En annan serie från Caldera är Paradise-serien, som innehåller många uppskattade tillval och funktioner. Det är en mycket stilfull serie som präglas av hög kvalitet. Oavsett vilket spabad du väljer, kan du vara säker på att kvaliteten är densamma.

Salina

Salina erbjuder ergonomiskt designade sittplatser för sju personer och en rymlig fotbrunn. Detta spabad ger gott om utrymme för större sällskap utan att kännas trångt. I fotbrunnen finns den kraftfulla Euphoria Jet, som ger fot- och vadmassage för flera positioner.

Makena

Makena erbjuder högkvalitativ komfort och effektiv massage för 6 personer med ergonomiskt designade säten, bestående av fem genomtänkta fåtöljer och en loungesits. Den rymliga fotbrunnen ger gott om plats för ben och fötter. Paradise-serien kännetecknas av effektiv vattenrening och enkel skötsel.

Martinique

Om du söker samma höga kvalitet men har ett mer begränsat utrymme är Martinique spabadet för dig. Även om det har mindre yttre mått, rymmer det 5 vuxna i fyra välplanerade fåtöljer och en lounge. Upplev fantastisk hydroterapi, till exempel Atlas-nackmassage. Detta tystgående spabad har också mycket låga driftskostnader.

Vacanza serien

Calderas tredje serie, Vacanza, behåller samma höga kvalitet på sina spabad men fokuserar på att erbjuda mycket badupplevelse för pengarna. Oavsett vilket spabad du väljer, kan du vara säker på att kvaliteten är densamma.

Palatino

Ett mycket prisvärt spabad för stora familjer eller större sällskap. Tack vare de djupa sätena och den långa massageloungen kan 6 vuxna enkelt bada samtidigt. Den rymliga fotbrunnen ger gott om plats för ben och fötter.

Marino

I den prisvärda Vacanza-serien finns även Palatinos lillasyster Marino, som har mindre yttermått men rymmer fortfarande 6 personer. Både sittsätena och massageloungen har en behaglig design och gott om utrymme. Den är utrustad med SpaFrog-systemet för minimal skötsel.

Vanto

Det omtyckta sittspabadet Vanto rymmer 7 personer och erbjuder mycket bad för pengarna. Trots de mindre yttermåtten är alla sittsäten rymliga, och hörnsätena är ergonomiskt designade för att ge stöd åt hela kroppen. Det är också utrustat med SpaFrog-systemet för mycket låga driftskostnader.