Butiken stängd tills vidare. Fyll gärna i ANMÄLAN TILL NYHETSBREV – Vi meddelar där när verksamheten är igång!

Pooler utvalda med största omsorg

Poolens uppbyggnad

De kompositpooler vi arbetar med är utformade för att passa vårt nordiska klimat och tillverkas i ett stycke genom noggrant hantverk. Våra kompositpooler består av nio olika lager, alla med unika funktioner och högsta kvalitet.

Några av lagren isolerar, medan andra förstärker eller tätar, och ytterligare lager ger poolen en vacker finish. Åtta av de nio skikten läggs på för hand för optimal precision och hållbarhet.

Vi erbjuder flera färgalternativ, både standardfärger och 3D. Alla material är av hög kvalitet och ytskiktet är UV- och klorresistent, vilket gör våra kompositpooler till några av de starkaste och mest hållbara konstruktionerna för swimmingpooler på marknaden.

Hur går poolinstallationen till?

  1. Poolen bör sänkas ner minst 1350 mm i marken. Om detta inte är möjligt, behöver en ram konstrueras runt poolen.

  2. Fyll utrymmet runt poolen med grus (8-32 mm) med en tjocklek på minst 300 mm.

  3. Applicera ett lager av sorterad sand eller 50 mm markisolering.

  4. Placera ett 300 mm tjockt lager av grus (8-16 mm) under poolen och packa det ordentligt.

  5. Installera dränering under poolen.

Installation av leverans

Leveransen av poolerna är i ett stycke och kräver kranbil för lossning.

Vår pool av komposit kräver minimalt arbete efter leverans.

Eftersom poolen är så stabil behöver endast grus användas som utfyllnad.

Montering är möjlig under vår, sommar och höst – innan frosten sätter in.

Pooltäckning

Ett högkvalitativt och effektivt poolskydd ger flera fördelar: det minskar tiden och kostnaden för att värma upp poolen samt skyddar mot smuts som löv och annat. Detta innebär att du kan minska både energikonsumtion och användning av kemikalier. Men framför allt fungerar överdraget som en säkerhetsåtgärd för att förhindra att barn och smådjur hamnar i poolen.

Lamelltäckning

Vår automatiska lamelltäckning är de mest populära tillvalen.

De är framgångsrika tack vare sina unika gasfyllda lameller, som isolerar och bevarar värme betydligt mer effektivt än många andra poolskydd på marknaden. Dessutom är dessa poolskydd tillräckligt starka för att bära en vuxen person som väger 100 kg.

Ett automatiskt poolskydd erbjuder flera fördelar, som att hålla poolen ren från löv, skräp och andra föroreningar. Det kan också bidra till att bibehålla en högre vattentemperatur genom att fånga upp solljus och värma vattnet direkt, vilket är särskilt fördelaktigt under kyligare årstider när poolvattnet snabbt kan bli kallt.

Automatiska poolskydd kan dessutom skydda poolen mot olika skador orsakade av väder, vind, djur eller människor. De kan också bidra till att förhindra olyckor, till exempel att barn eller husdjur ramlar i poolen.

Automatiska poolskydd är en sorts poolöverdrag som kan öppnas och stängas automatiskt. Det finns olika varianter av sådana skydd, men de flesta fungerar på liknande sätt. De kan öppnas och stängas manuellt med hjälp av en knapp eller nyckel, eller automatiskt via en app eller fjärrkontroll.

Ett automatiskt poolskydd har flera fördelar jämfört med vanliga poolöverdrag. Det är mycket enklare att använda eftersom det inte kräver att man böjer sig ned och drar över skyddet manuellt. Dessutom är det mer hållbart eftersom det inte påverkas lika mycket av solen, vädret och vinden. Automatiska poolskydd är också säkrare eftersom de kan stängas automatiskt vid behov.

Pooltak

Förläng badsäsongen för din pool med ett skjutbart pooltak från oss. Det skyddar poolen mot löv, smuts och försurande regnvatten, samtidigt som det minimerar vattenavdunstning. Det är enkelt att öppna och stänga tack vare automatisk sektionslåsning och fungerar även som vintertäckning för smidigare underhåll. Dessa pooltak har robusta konstruktioner, UV-skyddade paneler och en detaljerad design med dolda nitar och skruvar. De är certifierade enligt franska säkerhets- och kvalitetsstandarder.

Poolskydd

Enkla och trygga poolöverdrag. Vi erbjuder flera manuella poolöverdrag att välja mellan.