Butiken stängd tills vidare. Fyll gärna i ANMÄLAN TILL NYHETSBREV – Vi meddelar där när verksamheten är igång!

En Jet-Swim ger dig en oändlig pool

Simma när du vill, när det passar tempot bestämmer du själv

JET SWIM MOTION CLASSIC

Jet Swim Motion Classic är ett motströmsaggregat som är designat för att ge en mycket naturlig simupplevelse för simmare i alla åldrar och färdighetsnivåer. Detta system erbjuder en kraftfull och stabil ström, vilket gör det möjligt för simmare att träna och förbättra sin simteknik i en begränsad poolstorlek.

Här är några av de viktigaste funktionerna och fördelarna med Jet Swim Motion Classic:

 1. Naturlig simteknik: Jet Swim Motion Classic är utformad för att ge en jämn och stabil ström, vilket gör att simmare kan bibehålla en naturlig och effektiv simteknik under hela träningspasset.

 2. Justerbart motstånd: Jet Swim Motion Classic erbjuder justerbart motstånd, vilket gör att simmare på alla nivåer kan anpassa strömstyrkan efter sina behov och färdigheter. Detta gör att du kan anpassa träningen efter dina personliga mål och utmaningar.

 3. Enkel installation: Jet Swim Motion Classic är enkel att installera i både nya och befintliga pooler. Det kräver ingen komplicerad konstruktion eller omfattande renovering, vilket gör det till ett kostnadseffektivt alternativ för att förbättra din poolupplevelse.

 4. Träning och motion: Jet Swim Motion Classic är en utmärkt lösning för att träna och förbättra simfärdigheter i din egen pool. Den kontinuerliga strömmen gör att du kan simma oavbrutet i en begränsad poolstorlek utan att behöva vända eller stanna.

Genom att investera i Jet Swim Motion Classic kan du förvandla din pool till en effektiv träningsanläggning som erbjuder en naturlig och realistisk simupplevelse, vilket hjälper dig att förbättra din kondition, styrka och simteknik.

JET SWIM ATHLETE

Jet Swim Athlete är en ny modell av motströmsaggregat som utformats för att ge simmare en mer naturlig och realistisk simupplevelse. Genom att använda innovativ flödesteknik och undvika luftinblandning skapar Jet Swim Athlete en jämn och kraftig ström som simulerar känslan av att simma i öppet vatten.

Några av de viktigaste funktionerna och fördelarna med Jet Swim Athlete inkluderar:

 1. Förbättrad flödesteknik: Den avancerade flödestekniken i Jet Swim Athlete skapar en stabil och kraftfull ström utan luftinblandning, vilket gör att simmare kan hålla sig på ytan med hela kroppen och bibehålla en naturlig simteknik.

 2. Anpassningsbart motstånd: Jet Swim Athlete erbjuder justerbart motstånd, vilket gör det möjligt för simmare på alla nivåer att anpassa strömstyrkan efter sina behov och färdigheter.

 3. Enkel installation: Jet Swim Athlete är utformad för att vara enkel att installera i både nya och befintliga pooler. Det kräver ingen särskild konstruktion eller omfattande renovering, vilket gör det till ett kostnadseffektivt alternativ för att förbättra din poolupplevelse.

 4. Träning och motion: Jet Swim Athlete erbjuder en utmärkt möjlighet att träna och förbättra simfärdigheter i din egen pool. Den kontinuerliga strömmen gör att du kan simma i en begränsad poolstorlek utan att behöva vända eller stanna.

Genom att investera i Jet-Stream Athlete kan du förvandla din pool till en mångsidig träningsanläggning som erbjuder en mer naturlig och realistisk simupplevelse, vilket hjälper dig att förbättra din kondition, styrka och simteknik.

JET-STREAM 4,5 HK

Jet-Stream 4,5 HK är ett kraftfullt motströmsaggregat som är designat för att erbjuda motion och träning i din pool. Det skapar en kraftig ström i vattnet, vilket gör det möjligt att simma mot motståndet utan att röra sig framåt i poolen. Detta ger dig möjligheten att simträna och förbättra din kondition och styrka i en begränsad poolstorlek.

Jet-Stream 4,5 HK är en högpresterande enhet med en motorstyrka på 4,5 hästkrafter, vilket ger tillräckligt med kraft för att utmana både nybörjare och erfarna simmare. Motströmsaggregatet kan enkelt installeras i befintliga eller nya pooler och är ett utmärkt tillägg för dig som vill få ut mer av din poolupplevelse.

Fördelar med Jet-Stream 4,5 HK inkluderar:

 1. Möjlighet att träna och motionera i din egen pool, oavsett storlek.
 2. Kraftfull ström för att utmana simmare på olika nivåer.
 3. Lätt att installera och använda, vilket gör det till ett praktiskt tillval för din pool.
 4. Kan förbättra kondition, styrka och simteknik genom regelbunden användning.

Genom att investera i ett Jet-Stream 4,5 HK motströmsaggregat kan du förvandla din pool till en personlig träningsanläggning som passar både för rekreation och intensiv träning.